11.02.2014.

Поделите ову страну:

У СУСРЕТ 50. РОЂЕНДАНУ

У овој јубиларној години планирали смо неколико активности под заједничком темом „ Моја школа“. Оне су део пројекта „Дух и култура кроз векове“ , а предвиђене су и Акционим планом развојног планирања школе. Прва од планираних активности реализована је у оквиру предавања за ученике 3. и 4. разреда, 23. и 24. 10. у библиотеци школе, а за ученике од 5. до 8. разреда у холу школе, 25. 10. 2013.

Кроз историјски времеплов приказано је како је наша школа настајала и развијала се, шта је то што нас издваја и зашто нам се верује. У причу су нас увели Ања, Јована и Теодор, ученици 7. разреда, а за пауер поинт презентацију су биле задужене Александра, Нина и Матеа, ученице 8. разреда. Како виде своју школу показали су и ученици 6/3 одељења, који су своју креативност испољили у изради паноа. На крају смо чули и занимљиве коментаре ученика од 2. до 8. разреда, а написани су као одговор на питање „ Зашто волим моју школу“? у оквиру спроведене анкете. Ученица 4. разреда Нађа Трифуновић је свој одговор уобличила у литерарни рад.

Предавање припремила Владенка Ковачевић, библиотекар школе, а технички део урадила Слађана Матијашевић, наставница техничког и информатичког образовања.

Занимљива чињеница

"Сваки прави, убеђени родољуб је пријатељ народа. Свака његова делатност, цела његова мисао, сваки његов покрет, само је израз тог пријатељства, тога осећања љубави за народ, за људе, за човечанство." В. Маслеша

© Основна школа "Веселин Маслеша" - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.