ПРВA НАГРАДA - ПОСЛОВНA ИДЕЈА НА ТЕМУ „БЕОГРАД НА ВОДИ“


27.06.2014.

Наша школа је освојила прву награду на Изложби пословних идеја – Тема „Београд на води“.

У Галерији РТС-а 20.06.2014. уручене су награде Европске пословне школе „Милутин Миланковић“ за бизнис планове ученика основних школа Београда на тему „Београд на води“ уз пратећу изложбу радова учесника конкурса. Жири из ревизорске фирме „Ernest&Young“ и Београдске банкарске академије определили су се да прву награду деле ОШ „ Веселин Маслеша“ ,Путујућа учионица на води“ и ОШ „Мика Петровић Алас“, фирма „Врабац“, али и да осталих десет школа заслужују сваку похвалу.

Пројекат Европске пословне школе „Милутин Миланковић“ је реализован уз подршку општине Раковица и Градског секретеријата за спорт и омладину Београда. На градском такмичењу 14.03.2014. је учествовало 10 основних школа, а ученици првог разреда Европске пословне школе „Милутин Миланковић“ били су ментори на радионицама и на самом такмичењу. Поменуте радионице су се одвијале у току другог полугодишта ове школске године, а као награда уложеног труда наших ученика седмог и осмог разреда, као и наставника из тима за предузетништво уследила је прва награда на поменутој изложби.

Награде су уручили организатор ове манифестације господин Никола Тесла, директор Европске пословне школе „Милутин Миланковић“ и Небојша Атанацковић, председник Уније Послодаваца Србије. На крају манифестације поменутих десет школа је потписало протокол о сарадњи између Европске пословне школе „Милутин Миланковић“ и Српске академије иновационих наука на челу са председником, академиком, господином Петром Рајачићем за подстицај предузетништва и иновација.

Велику захвалност на уложеном труду упућујем нашим ђацима а то су: Миа Станишић, Милица Бачић, Сара Идворц, Никола Вушуровић, Петар Митровић и Лазар Петровић.

Без подршке чланова школског тима за предузетништво засигурно не би било ни оваквих постигнућа.

Координаторка тима за предузетништво

Слађана Живковић

Више информациja доступно овде

Више слика погледајте овде

СВЕ НОВОСТИ