Физичко васпитање

Поделите ову страну:

ДВЕ БРОНЗЕ ЗА РУКОМЕТАШИЦЕ


На недавно завршеном општинском такмичењу у рукомету, ученице 5. и 6. разреда и 7. и 8. разреда наше школе, освојиле су треће место у својим категоријама.


Борбеност и жеља да достојанствено и с поносом представљају своју школу, красе ову генерацију ученица школе која је , по спортским резултатима, годинама једна од најбољих у општини Вождовац.


23.10.2017.год. Наставник физичког васпитања
Београд Весна Вујичић
ШАМПИОНКЕ ОПШТИНЕ


Ученице VII и VIII разреда наше школе освојиле су ПРВО место на општинском такмичењу у РУКОМЕТУ.

На истом такмичењу, ученици VII и VIII разреда , освојили су ДРУГО место.ЧЕСТИТАМО!


ДОДЕЛА ДИПЛОМА НАЈУСПЕШНИЈИМ СПОРТИСТИМА

На пригодној свечаности организованој поводом недеље школског спорта, ученицима који су показали најбоље резултате такмичећи се у различитим спртским дисциплинама подељене су дипломе. Дипломе су им уручили професори физичког васпитања Весна Вујичић и Драган Аксић.


новинарска секција


ПОСЕТА КОШАРКАША ДУШАНА ВУЈОШЕВИЋА

Наша школа је 10. јуна угостила кошаркаша Душана Вујошевића.

Част да се друже са познатим кошаркашем имали су ученици млађих разреда са учитељицама и професор физичког васпитања Марко Зечевић.Душан Вујошевић је посетио час физичког васпитања и заједно са наставницима послао ђацима важну поруку о значају физичког васпитања, спорта и здравих стилова живота.


Извештај о одржаној Недељи школског спорта погледајте ОВДЕ.

Ученице седмог и осмог разреда су још једном постигле невероватан успех освојивши прво место на општинском, затим на градском такмичењу у кошарци. Тиме су се пласирале на медјуокружно такмичење које ће се одржати у новембру. Нашим ученицама и наставници физичког васпитања Весни Вујичић честитамо и желимо много среће у даљем такмичењу.

Ученице које су обележиле овај успех:

Мина Јеремић

Тамара Гардић

Катарина Пезић

Ивона Пезић

Мина Стаменковић

Ксенија Ђокић

Дуња Комненовић

Андријана РистићЗанимљива чињеница

"Сваки прави, убеђени родољуб је пријатељ народа. Свака његова делатност, цела његова мисао, сваки његов покрет, само је израз тог пријатељства, тога осећања љубави за народ, за људе, за човечанство." В. Маслеша

© Основна школа "Веселин Маслеша" - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.